chloebagjapanonline.com

Kunstwerk Bloemen – Hoe te schilderij bloem Rozen uitzetten

5

Over schilderij bloem

Rozen in verschillende bloeiperiodes kunnen een mooie aquarel maken. Laten we voor deze tutorial gele rozenstruiken gebruiken in een doorzichtige vaas. In het geval dat je een dozijn rozen schildert, hoeven er maar een of twee volledig in detail te zijn.

schilderij bloem,Sommige anderen zijn te zien op de achtergrond, waardoor je huidige schilderij diepte en nieuwsgierigheid krijgt. Sommige zullen naar voren gericht zijn, andere naar de zijkant en achterkant. Verschillende hoogtes en kanten houden de kijker geïnteresseerd.schilderij bloem

Begin met het maken van een potloodtekening van je compositie. Geef precies aan waar je lichtste lichten en ook donkerste donkere kleuren komen. Bepaal waar u zich op wilt concentreren. (probeer dat niet in het midden te plaatsen.)schilderij bloem Laat zien dat de omhooggaande bloemblaadjes op de randen krullen en omzetten.

Sommigen zouden meer open kunnen zijn dan andere mensen. Teken voorzichtig de middelste bloembladen. Als je schets klaar is, ben je klaar om hem op je aquarelpapier te zetten.

Voor de rozen op de voorgrond zijn aureolinegeel en ook cadmiumgeel uw belangrijkste kleuren, maar elke plant kan twee of drie verschillende kleuren hebben. schilderij bloem Het geel van uw respectievelijke roos kan bijvoorbeeld worden aangevuld met zacht violet in sommige in de plooien en schaduwen in de bloem. Het schilderen van bloemen laat veel creativiteit toe, aangezien er geen twee precies hetzelfde zullen zijn. schilderij bloem

Gebruik een lichte wassing met betrekking tot aureoline voor uw lichtste verlichting. Meng aureoline geelachtig en authentiek roze meekrap voor een andere zachte, transparante tint. Gebruik dit waar uw idealen een beetje donkerder zijn dan alleen aureoline. Zet cadmiumgeel voor je verdere geel. Als sommige van je huidige bloemen donkere gebieden op andere werpen, geef dit dan specifiek aan met een lichte wassing met betrekking tot violet, gemaakt door een combinatie van meekrap echt met kobaltblauw.

Gebruik verschillende tinten voor je stengels en het resultaat is. Ik geef er de voorkeur aan mijn eigen tinten groen te mengen, maar er zijn enkele goede tinten groen verkrijgbaar bij de kunstwinkels. Viridian groen is eigenlijk een lekker transparant koel milieuvriendelijk. Dit kan worden gemengd met aurelin geelachtig voor een lichter groen.

Test het mengen van greens. Uw kunstwerk zal veel interessanter zijn als u niet slechts één tint groen gebruikt. Laat uw stengels lichtjes buigen en vergeet niet om uw lichtbron door uw kunstwerk heen te richten.

Gebruik een aantal van je kleuren uit je rozen als een zachte spoeling voor je vaas. Laat een paar highlights op je vaas zien waar het licht landt. Doe niet te veel. Dit is een geval waarin minder meer is. Vergeet niet om de specifieke schaduw van de tafellamp te schilderen. Gebruik hiervoor ook enkele kleuren uit je schilderij en je zou een mooi schilderij moeten hebben met betrekking tot gele rozen.schilderij bloem